25 September 2000: 80 nye kommuner til Client Computing                                                      Kommuner og fylkeskommuner i Norge har nå valgt sin KOSTRA leverandør for i år. Client Computing ble valgt av 80 kommuner. Dette gjør Client til en stor e-business aktør i kommunemarkedet.

06 September 2000: Client Computing overtar Telesafe Consulting og Engineering                                     Client Computing ASA har inngått avtale med Telesafe AS om kjøp av Telesafe Consulting og Telesafe Engineering med overtagelse per 1. september. De to enhetene slåes sammen til Telesafe Consulting AS

31 August 2000: Ny styreformann i Client Computing                                                                      Jan-Erik Standahl overtar vervet som styreformann i Client Computing. Standahl overtar etter Svein Jacobsen som fortsetter som styremedlem.

30 August 2000: Microsoft inngår avtale med Client                                                                            Client Computing har inngått en avtale med Microsoft som gjør at selskapet, som en av få norske aktører kan drive fremleie av Microsofts programvare til kunder som ikke har egne lisenser.

29 August 2000: KOSTRA                                   Etrinell/Client Computing er godkjent som hovedleverandører av årets KOSTRA løsning under Forvaltningsnettsamarbeidet.

 

 
 

02 August 2000: Først med EDI på ASP-plattform         Vi var ute etter en bedrift som kunne håndtere og forstå seg på både internett-teknologi og tradisjonell handel. God  kompetanse på EDI og XML var en forutsetning for oss da vi skulle velge leverandør. 

19 Juli 2000: Halvårsmelding for Client Computing

26 Juni 2000: IT-mangel kan løses ved outsourcing

07 Juni 2000: Dag Heim til Client Computing           Etter tolv år som markedssjef for Cinet/Getronics går Dag Heim nå til det nyetablerte selskapet Client Computing

05 Juni 2000: Client Computing kompletterer verdikjeden som ASP leverandør                          Client Computing ASA har inngått en avtale om overtagelse av konsulentselskapet Inzait AS Selskapet er forretningsstrategisk rådgiver innenfor e-handel, og kompletterer Client Computings tilbud til bedrifter som ønsker bistand i å dreie sin forretningsvirksomhet over på nettet.

31 Mai 2000: Ikke størst, men best!                              Vi har ingen ambisjoner om å bli størst på ASP markedet i Europa, men å bli best, sier administrerende direktør, Henrik Lindblad, i databedriften Client Computing

04 Mai 2000: Client Computing overtar Partner Solutions                                                                 Client Computing ASA  har inngått en avtale om overtagelse av utviklingsselskapet Partner Solutions AS. Oppkjøpet styrker ytterligere Client Computings posisjon som en ledende leverandør av ASP-baserte e-handelsløsninger.

23 Mars 2000: Client Computing ASA og Etrinell  ASA fusjonerer:                                                            Skaper nytt, internasjonalt tjenestetilbud!
ASP-leverandører Client Computing ASA og  E-handelspesialisten Etrinell ASA slår seg sammen. Det er klart etter at styrene i de respektive selskapene nylig har gitt klarsignal til fusjon. Det nye konsernet vil konkurrere på det europeiske markedet med et hypermoderne ASP-tilbud basert på Etrinells velrenommerte e-handelsløsninger.