Drømmen om IT er et bilde der eksakt informasjon flyter ubesværet omkring i gjennomtenkte og velsmurte systemer. Du har sett at den ikke er sann. Og du aner at din organisasjon har andre oppgaver enn å få elektroniske systemer til å virke. Ikke minst i en datafremtid der det vil bli vanskelig å følge med.

IT er form. Der er din virksomhet som er innholdet. Client Computing gir deg muligheten til å konsentrere deg om det.

Vår målsetting er reduserte totalkostnader for kundene våre, samtidig som man opprettholder optimal driftsstabilitet og sikkerhet. Dette sammen med nye og moderne IT-løsninger, som støtter virksomhetens forretningsområder, inngår i vårt  totalkonsept.

Kort fortalt ønsker vi å forenkle bruken og øke tilgjengeligheten på den informasjonen våre kunder har behov for.

Client Computing er i dag blant Norges ledende leverandører av ASP-løsninger og e-handelstjenester, med 90 høyt kvalifiserte medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark. Vår historie går egentlig tilbake til 1984, da Etrinell, som nå er en del av Client Computing, ble etablert. Flere anerkjente IT-miljøer, Partner Solutions, Etrinell, Aladdin Software og Inzait, er nå en del av vårt system. Vi tror at nettopp dette skaper et mangfold som er spesielt viktig for våre kunder.