Ny styreformann i Client Computing                                                                            Jan-Erik Standahl overtar vervet som styreformann i Client Computing. Standahl overtar etter Svein Jacobsen som fortsetter som styremedlem.

Client Computing har siden årsskifte bygget opp en moderne HP-basert drifssentral i Oslo. Denne kommer i tillegg til sentralen selskapet allerede har i Haugesund. Med oppbyggingen av sentralen i Oslo er selskapets omfattende investeringsfase i en moderne ASP-driftstjeneste gjennomført. Client Computing går nå inn i en ny fase med endret fokus. 

”Selskapet skal i økende grad fokusere på å forbedre lønnsomheten. Dette skal vi oppnå gjennom å bygge en betydelig og effektiv konsulent organisasjon, i tillegg til fortsatt utvikling av ASP-virksomheten”, sier Jan-Erik Standahl i en kommentar.

Jan-Erik Standahl har lang erfaring fra IT-bransjen. Blant annet var han konsernsjef i dataselskapet Ark.

Client Computing har i dag 60 konsulenter som jobber innenfor, utvikling, tilpasning og drift av e-handelsløsninger i det nordiske markedet. Selskapet har kjøpt opp konsulentvirksomhetene; Etrinell, Aladdin, Partner Solutions og Inzait. Ytterligere oppkjøp som vil styrke Client Computings posisjon og tilføre selskapet ny kompetanse skal gjennomføres.

Client Computing ble etablert i 1999, men har erfaring med leveranse av sikre e-handelsløsninger helt tilbake fra 1984 gjennom oppkjøpet av IT-konsulentselskapet Etrinell. Hovedkontoret ligger i Oslo. I tillegg har selskapet avdelinger i Sverige og Danmark. Totalt har selskapet 85 ansatte.